Privacy Statement

Privacy Statement

Op deze pagina vind je de privacy policy van WILA B.V. en lees je meer over de cookies die we gebruiken. WILA B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Uiteraard houden we de wettelijke bepalingen betreffende gegevensbescherming en -beveiliging in acht. Deze verklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden dan ook aan dit regelmatig te controleren. De laatste wijziging van onze privacy- en cookiewetgeving: 11 april 2018. 


Persoonsgegevens
Alleen de persoonsgegevens die strikt noodzakelijk zijn, zullen uitsluitend met uw medeweten worden opgevraagd. Dit kunnen zijn: Voornaam, achternaam, E-mail, CV en motivatiebrief. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van een sollicitatie- of contactformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database. U kunt uw toestemming te allen tijde herroepen. Zo kunt u verstuurde gegevens laten aanpassen, dossiers inzien of laten vernietigen. Neemt u in dit geval contact op met onze afdeling HRM+31 (0) 573 2 89 800 (of via Goorseweg 7, 7241 DB Lochem, sollicitatie@wila.nl).

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. Mocht u een klacht willen indienen vanwege het schenden van uw persoonsgegevens, dan heeft u altijd het recht dit te doen via de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).


Cookies op WILA.nl
Cookies zijn kleine stukjes informatie die op je computer opgeslagen worden bij het bezoeken van een website en die gebruikt wordt om bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren te onthouden. Ook WILA maakt gebruik van cookies. U kunt het plaatsen van cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen via de browser. Let op! Indien u deze cookies uitzet, kunt u niet van alle functionaliteiten van de WILA website gebruik maken.

Bij WILA worden verschillende soorten cookies gebruikt:
1. Strikt noodzakelijke cookies (functionele cookies)
Deze functionele cookies zijn noodzakelijk om deze website te laten functioneren. Zonder deze cookies werkt de WILA website niet optimaal.

2. Analytische cookies
WILA werkt met verschillende statistiekentools en gebruikt deze analytische cookies (met uw toestemming) om bijvoorbeeld te meten waar onze bezoekers vandaan komen en welke delen van de werken bij WILA website bezocht zijn. Deze cookies zijn voor ons van groot belang om de site te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.