The Press Brake Productivity People

Na 1 jaar vaste aanstelling

Te midden van ruim 300 medewerkers kom jij terecht in een familiebedrijf dat in 1932 is opgericht. Ondanks onze sterke groei houden we vast aan onze informele werksfeer, maar tevens professionele uitstraling naar de buitenwereld. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen. Daarom investeren wij in jou. Door één jaarcontract gevolgd door een vaste aanstelling willen wij laten zien dat WILA vertrouwen in jou heeft. Je eerste contractperiode gebruiken wij om je beter te leren kennen, kijken wij wat je kunt en welke ontwikkelingen je het eerste jaar doormaakt. Wel vragen wij van jou betrokkenheid, inzet en motivatie. Bevalt dit van beide kanten? Dan krijg je direct daarna een vast contract. Zo doen wij dat bij WILA. 

Afbeelding: Kardex

Vormgeven aan onze fabriek

Onze geautomatiseerde productiecellen zijn zo ingericht dat het materiaal getransformeerd wordt van ruw materiaal naar het eindproduct. Ook zorgen wij met zowel ons vakmanschap als onze machines ervoor dat onze producten hoogwaardig en zeer nauwkeurig zijn. Dit komt onder andere door onze afdeling Kwaliteitscontrole en onze 17 Mitutoyo meetmachines. Onze fabriek is het resultaat van ontwikkelingsinspanningen door ons eigen R&D team. 

Zie ook onze video over het proces van onze gereedschappen, van ruw materiaal tot eindproduct! 

Afbeelding: Vormgevenaanjefunctie

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Vormgeven aan je functie

Naast je salaris (volgens de CAO Metalektro) zijn de overige arbeidsvoorwaarden ook iets om niet te vergeten. Zo hebben wij een gunstige winstdelingsregeling, 27 vakantiedagen én 13 ADV dagen, kun je meedoen aan het fietsplan en is er een ideeënbuscommissie. Bij een bruikbaar en waardevol idee zal hier een beloning aan worden gekoppeld. 

Dit vinden wij belangrijk:

Jezelf blijven ontwikkelen is erg waardevol. Daarom stimuleren wij het volgen van opleidingen en cursussen. Bij ons krijg je de kans om steeds beter te worden in wat je doet!

Dit vinden wij belangrijk:

Volg je een BBL opleiding dan zijn wij er voor je om je de fijne kneepjes van de techniek te leren. Kom je uit een andere branche en wil je graag de metaal in? Geen nood, door middel van ons blended learning programma krijg je van ons een gedegen basis om te groeien in de techniek.

Dit vinden wij belangrijk:

Naast hard werken zijn vrije dagen ook belangrijk. Bij ons heb je recht op 27 vakantiedagen én 13 ADV dagen bij een fulltime werkweek. 

Dit vinden wij belangrijk:

Onze focus ligt op innovatie en groei. Ondanks dat we sterk gegroeid zijn in de afgelopen jaren blijven wij een familiebedrijf waar we waarde hechten aan een informele, maar tevens professionele werksfeer. 

Nieuws & Events

Gepubliceerd op 6-12-2019

Carrièrebeurs ROC van Twente

Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig tijdens de Carrièrebeurs van het ROC van Twente. ... Lees meer