Winand - Projectmanager R&D

Bij WILA geef ik vorm aan mijn ambities.

Mijn verhaal

Voor mijn opleiding HBO Werktuigbouwkunde was ik op zoek naar een afstudeerstage. Via via hoorde ik dat een student stage had gelopen bij WILA en dat daar een plek vrijkwam. Ik kende WILA op dat moment nog niet, maar het leek mij een interessant bedrijf. Na WILA te hebben aangeschreven kon ik terecht op deze afstudeerplek. Na mijn afstuderen heb ik de mogelijkheid gekregen om hier te blijven werken als R&D Engineer. Dit heb ik met beide handen aangegrepen zodat ik veel ervaring kon opdoen. 

Doorgroeimogelijkheden

Na drie jaar R&D Engineer te zijn geweest ben ik doorgegroeid naar de functie van Projectmanager R&D. Ondertussen werk ik alweer 9 jaar bij WILA en heb mede door eigen initiatief stappen kunnen maken binnen het bedrijf.  Zo heb ik zelf verschillende cursussen uitgezocht die mij interessant leken en voorgelegd aan mijn leidinggevende. Eigen initiatief wordt hier echt gewaardeerd en ik kon al snel starten met de cursus NCOI Projectmanagement. Sinds kort heb ik ook de studie Lean Six Sigma Black Belt (Symbol bv) afgerond. 

Koppeling theorie en praktijk

Het voordeel van werken bij WILA is dat je direct je theoretische kennis in de praktijk kunt inzetten. Je kunt zo de fabriek in lopen om hetgeen wat je in theorie hebt bedacht in de praktijk te kunnen toetsen. Je krijgt hier ook ruimte voor om je eigen ideeën vorm te geven en door te ontwikkelen. Daarnaast is WILA als werkgever ook betrokken bij je werkzaamheden én niet geheel onbelangrijk zijn er tevens goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voor studie- of cursusmogelijkheden. 

Meer verhalen:

Operator
Niels
Operator
Unitleider
Jim
Unitleider

Delen