Niels - Operator

Je komt terecht in een prettige werkomgeving en krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen

Mijn verhaal

Nadat ik zowel mijn opleiding niveau 2 als niveau 3 ‘constructie bankwerken/lassen’ had afgerond en verschillende lascursussen had gevolgd, ben ik aan het werk gegaan. In eerste instantie bij een bedrijf dat werkt in de lucht- en geluidsbeheersing. Na circa twee jaar heb ik de overstap gemaakt naar een ander bedrijf waar ik als monteur stalen trappen in elkaar laste en deze trappen tevens monteerde. Het werk was zeker leuk, maar fysiek ook zwaar. Daarom heb ik besloten op zoek te gaan naar ander werk. Wel wilde ik graag in de metaalindustrie blijven werken en was voornamelijk op zoek naar een prettige werkomgeving.  

BBL opleiding

Via een vacaturesite ben ik destijds de vacature van Operator bij WILA tegengekomen. Na op gesprek te zijn geweest, werd ik aangenomen en kon ik beginnen. Ondertussen werk ik alweer 5 jaar bij WILA en heb mij in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen. Zo heb ik via WILA de BBL opleiding (niveau 3) ‘Verspaning’ gevolgd. In de loop van de jaren heb ik ook nog extra taken toegewezen gekregen naast de standaard werkzaamheden. Zo help ik bij het testen van nieuwe producten en het maken van gereedschapskeuzes. Je werk blijft hierdoor afwisselend.

Prettige werkomgeving

Bij WILA kom je echt terecht in een prettige werkomgeving. De fabriek is schoon en er wordt zeker rekening gehouden met de arbeidsomstandigheden van de werknemer. Naast het werk krijg je bij WILA ook zeker voldoende vrije tijd: 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen!

Meer verhalen:

Unitleider
Jim
Unitleider
Assistent Unitleider Logistiek
Sjoerd
Assistent Unitleider Logistiek

Delen