Maak kennis met WILA!

Maak kennis met WILA tijdens Carrièrebeurs & Ambitieweken

WILA is dit jaar all-in partner van de Bedrijvendagen Twente 2019. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente worden verschillende activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten en potentiële werkgevers. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente. Om dit mogelijk te maken is WILA hoofdsponsor tijdens deze weken.

Carrièrebeurs 13 en 14 februari
Op 13 en 14 februari vindt de Carrièrebeurs plaats op het Ganzenveld van de Universiteit Twente. Tijdens deze twee dagen is er de gelegenheid om meer over ons te weten te komen. Dus ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of wellicht een nieuwe baan? Bezoek ons dan deze dagen zodat wij je meer kunnen vertellen over wie we zijn en wat we doen!

Ambitieweken 
Tijdens de daaropvolgende ambitieweken is het mogelijk om je in te schrijven voor een company tour bij WILA op 26 maart. Hier krijg je een uitgebreide rondleiding door ons bedrijf. Zo krijg je een goede indruk over wie we zijn, wat we doen en kun je vast de sfeer proeven. En zoals onze directeur zegt: "Give it a try, WILA welcomes you!" 

Delen