Tweede fabriek in Lochem

Uitbreiding creëert meer productieruimte

 

Helaas is het sinds het begin van de pandemie in Corona betrekkelijk rustig geweest wat betreft bedrijvendagen en beurzen. Toch zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan en zijn we in 2020 begonnen met de bouw van onze nieuwe fabriek. Met een oppervlakte van 14.500 vierkante meter is het al onze tweede productiefaciliteit in Lochem, Nederland.

 

Door de uitbreiding hebben wij veel ruimte gekregen om de productie op te delen. Zo worden alle gereedschaphouders in het hoofdkantoor in Lochem geproduceerd, terwijl de focus in de nieuwe productiefaciliteit op kantpersgereedschappen ligt.

 

Sinds begin 2021 draait de productie op beide locaties. In het nieuwe gebouw zijn ook nieuwe kantoren, ruime kleedkamers en sanitaire voorzieningen geïntegreerd. Hierdoor is ook het kantoorpersoneel over twee locaties verdeeld. Meer ruimte betekent ook de mogelijkheid om afstand te bewaren, wat inmiddels een normale voorwaarde is geworden in het samenleven met de mensen om ons heen.

 

Kom jij ons team versterken?

Wij hopen dat wij met onze uitbreiding aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen en de productie beter kunnen optimaliseren. Wil jij deel uitmaken van onze visie? Kijk eens naar onze vacatures - we hebben vast de juiste baan voor jou!

 

Afbeelding: MaW_20210129_111641

Delen