WILA verzorgt 'Brainfood' voor studenten Universiteit Twente

WILA is dit jaar hoofdsponsor van de Bedrijvendagen Twente 2019. De Bedrijvendagen Twente is dé gelegenheid voor studenten om kennis te maken met potentiële werkgevers.  Op 13 en 14 februari vind je ons op de Carrièrebeurs en tijdens de ambitieweken kun je je opgeven voor een uitgebreide rondleiding bij ons bedrijf.

Maar voordat het zover is, zullen de studenten de komende twee weken eerst nog moeten blokken voor de tentamens. Daar helpen wij natuurlijk graag aan mee! De studenten ontvangen de komende twee weken een biologische banaan van Appel4you. Gezond Brainfood! En oja, zelfs het label om de banaan is biologisch afbreekbaar! 

Appel4you
Omdat wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vinden, is er bewust voor gekozen deze bananen te laten leveren door Appel4you. Dit bedrijf helpt mensen met een arbeidsbeperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze mee te laten draaien in het bedrijfsproces. Deze mensen hebben dan ook de labels om de bananen bevestigd. Zo kunnen we samen de studenten van de Universiteit Twente voorzien van extra energie tijdens de tentamens!  

 

Delen